Campanii publice

Stop discriminării românilor din străinătate!

Din 2 martie şi până în data de 28 Martie, lansez în spaţiul public o campanie împotriva discriminării românilor aflaţi la muncă sau la studii în ţări din toate colţurile lumii. Astfel, vă provoc pe toţi cei care aveţi părinţi, bunici, fraţi şi surori, prieteni sau colegi care sunt plecaţi în străinătate şi sunt apreciaţi pentru ceea ce fac acolo, să îmi scrieţi pe adresa personală de e-mail: europarlamentardanielbuda@gmail.com despre experienţa şi succesul lor peste hotare.

În 28 Martie, cu ocazia încheierii săptămânii solidarităţii cu popoarele care luptă împotriva rasismului şi a discriminării, decretată de către Organizaţia Naţiunilor Unite, eu voi premia primele 5 cele mai frumoase şi emoţionante poveşti trimise de către voi, cu premii constând în 5 excursii gratuite pentru 2 persoane la Parlamentul European de la Bruxelles, pe durata a 2 zile.

De asemenea, până în 28 Martie, voi posta zilnic pe pagina mea de Facebook câte o poveste transmisă de către voi, astfel încât să promovez şi în spaţiul virtual povestea de succes a românilor care fac cinste ţării noastre în diaspora.

Vă invit aşadar să vă alăturaţi campaniei mele!
Haideţi să arătăm împreună adevărata faţă frumoasă a României!

Mananci produse românești, mănânci sănătos!
Campanie de încurajare a consumului de produse sănătoase și românești, inițiată de europarlamentarul Daniel Buda. Campania a avut drept obiective promovarea și stimularea consumului de fructe și legume românești, precum și a produselor din carne, ouă, panificație și a lactatelor de proveniență românească.
Vă invit să consultați și broșura acestei campanii: