Cetățenii din Municipiul Dej doresc o Românie normală și îl susțin pe domnul președinte Klaus Iohannis pentru încă un mandat!

PPEAlături de președintele PNL Dej, domnul Aurelian Mureșan, de colegii din PNL Dej precum și de tinerii liberali clujeni, am stat în această dimineață de vorbă cu cetățenii din Dej despre alegerile prezidențiale din 10 noiembrie și despre candidatura domnului președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

Am convingerea că și în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, organizația PNL Dej va fi la fel de performantă ca și la alegerile europarlamentare, iar cu ajutorul votului cetățenilor, vom putea contribui substanțial la victoria electorală a domnului președinte Klaus Iohannis.
România are nevoie de un președinte de dreapta alături guvernarea asigurată de premierul Ludovic Orban.
România are nevoie de președintele Klaus Iohannis care, împreună cu PNL, reprezintă garanția în acest sens.
România are nevoie de normalitatea pe care nu a avut-o pe deplin niciodată, dar către care întotdeauna a aspirat pentru că a știut că poate fi obținută în cele din urmă. Iar această normalitate poate fi garantată și asigurată de domnul președinte Klaus Iohannis, alături de PNL și într-un strâns parteneriat cu cetățenii.