Cluj-Napoca, gazda campaniei #EUandME!

PPEÎncepând de astăzi, timp de 4 zile, Cluj-Napoca devine capitala europeană a muzicii. Festivalul Untold, aflat la cea de-a cincea ediție, a reuşit să devină un adevărat brand nu doar românesc, ci chiar internaţional. Cu această ocazie, echipa Reprezentanței Comisiei Europene în România a anunțat că va fi desfășurată campania #EUandME pentru al doilea an consecutiv, la UNTOLD.

În cadrul campaniei #EUandME, toți cei interesați pot descoperi ce face Uniunea Europeană pentru fiecare dintre noi. Campania #EUandME se adresează cu precădere tinerilor și se derulează în cele 28 de state membre pe o perioadă de 18 luni. Ea include producția și difuzarea, a unor filme de scurt-metraj realizate de cineaști cunoscuți la nivel european, organizarea unui concurs pentru tineri regizori, precum și evenimente organizate în toate statele membre.

După ce a parcurs peste 2.500 km prin întreaga țară, cu opriri în București, Craiova, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Suceava, Iași, Brașov, Constanța, caravana #EUandME ajunge, în perioada 1-4 august, la UNTOLD, în Cluj. Încurajez toți participanții de la acest festival, să viziteze zona #EUandME (Daydreaming – Parcul Central) pentru a afla mai multe despre beneficiile concrete pe care UE le-a adus pentru fiecare dintre noi!