Crearea unei Europe mai competitive și mai democratice, prioritatea Grupului PPE!

PPEGrupul Partidul Popular European este cel mai mare grup politic din noua legislatură a Parlamentului European și are 182 de eurodeputați. De asemenea, este unul dintre cele mai vechi grupuri permanente, fiind prezent în Parlamentul European de la primele alegeri directe din 1979.

Familia PPE a modelat povestea integrării europene. Astăzi, când Europa se confruntă din nou cu provocări, grupul PPE continuă să onoreze această moștenire, rămânând credincioși convingerilor sale: o Europă unită bazată pe valorile demnității umane, libertății, drepturilor omului, statului de drept, solidarității și subsidiarității.

Grupul PPE și-a asumat angajamentul de a crea o Europă mai puternică, de încredere, care să își servească cetățenii. Scopul este de a consolida o Europă mai competitivă și mai democratică. Alte priorități includ abordarea migrației, comerțul și locurile de muncă. Grupul PPE este singura formațiune politică din Parlamentul European care poate să creeze o Europă care să facă față competiției și de asemenea care să fie locul unde europenii pot să își construiască viața pe care și-o doresc!