Fermierii români beneficiază de programul european de monitorizare a dăunătorilor!

PPE↗Compania FMC România a implementat și în țara noastră programul european de monitorizare a dăunătorilor – Evalio® AgroSystems. Evalio®. Acesta este un serviciu digital, gratuit, oferit tuturor cultivatorilor de porumb de către FMC. Acesta monitorizează dezvoltarea dăunătorilor, printre care și Ostrinia nubilalis (sfredelitorul porumbului), în sprijinul aplicării corecte a tratamentelor la cultura de porumb.

↗Invit fermierii români să se înscrie gratuit pentru a primi alertele Evalio® AgroSystems accesând site-ul www.evalioagrosystems.fmc.com sau pot descărca aplicația mobilă Evalio® AgroSystems disponibilă pe dispozitivele iOS și Android.

↗FMC România a amplasat în sudul României peste 70 capcane în 25 puncte de monitorizare. Scopul acestor capcane este de a monitoriza zilnic capturile fluturilor de Ostrinia nubilalis (Sfredelitorul porumbului) și de a stabili curba de zbor a adulților de Ostrinia nubilalis, în vederea aplicării, la momentul optim, a tratamentului fitosanitar. Accesul în timp real la datele FMC de monitorizare a speciei de Ostrinia nubilalis (Sfredelitorul porumbului) vă ajută să vă protejați cultura de porumb și să vă creșteți profitul!