În 24 noiembrie, cetățenii din județul Cluj votează pentru normalitate, votează Klus Iohannis președinte!

PPEAlături de deputatul PNL Cluj, Florin Stamatian, de consilierul județean Marinela Marc, de președintele OFL Cluj, consilierul local Mihaela Suciu, de vicepreședintele PNL Cluj, Mariana Leș, de Gabriela Rădoiu-Leș, de colegii Cosmin Todea, Gelu Topan, echipa liberală din Beliș și de tinerii liberali clujeni, am fost astăzi prezenți la piața agroalimentară din comuna Beliș unde am stat de vorbă cu cetățenii despre importanța participării la vot duminica viitoare, cu ocazia celui de al doilea tur de scrutin, despre candidatura președintelui Klaus Iohannis dar și despre problemele din sectorul agricol.

Le-am transmis cetățenilor faptul că președintele Klaus Iohannis, în cinci ani de mandat, a demonstrat seriozitate, demnitate, prestanță, echilibru și corectitudine. Domnia sa a luptat cu adevărat pentru o Românie normală, pentru o țară prosperă, unde tinerii și pensionarii și cetățenii în general, sunt respectați.
Președintele Klaus Iohannis a demonstrat că este capabil să lupte pentru români și să scoată PSD de la guvernare. Domnia sa a stopat abuzurile săvârșite de PSD. Mai mult, președintele Iohannis a reprezentat cu onoare România pe plan extern și a știut să lege parteneriate solide cu partenerii europeni și internaționali. Toate acestea îl recomandă să ocupe în continuare poziția de președinte al României.
România are nevoie de un președinte de dreapta alături guvernarea asigurată de premierul Ludovic Orban.
România are nevoie de președintele Klaus Iohannis care, împreună cu PNL, reprezintă garanția în acest sens.
România are nevoie de normalitatea pe care nu a avut-o pe deplin niciodată, dar către care întotdeauna a aspirat pentru că a știut că poate fi obținută în cele din urmă. Iar această normalitate poate fi garantată și asigurată de domnul președinte Klaus Iohannis, alături de PNL și într-un strâns parteneriat cu cetățenii.