Investitorii străini, alungați de guvernarea PSD-ALDE!

PPEInstabilitatea economică și politică generată de guvernarea PSD-ALDE, dar și infrastructura deficitară sunt principalele motive care determină investiții mai scăzute din partea partenerilor străini.

Conform celui mai recent sondaj prezentat de Camera de Comerț Americană din România, un sfert dintre companiile americane din România nu au în plan investiții anul acesta, iar două din cinci susțin că vor face investiții mici, sub un milion de euro.

Prin haosul economic generat, Guvernul PSD-ALDE își arată disprețul față de viitorul României. De mai bine de doi ani, execuțiile bugetare arată dezastrul economic și vulnerabilitatea din ce în ce mai crescută a României. În acest context, investitorii străini sunt reticienți în realizarea de noi investiții, 23% dintre investitorii americani prezenți în România alegând să nu mai investească deloc anul acesta.

Dezechilibrele economice, instabilitatea din ultimii ani, dar și lipsa politicilor de sprijinire a investițiilor au determinat scăderea interesului investitorilor. Guvernanții reușesc să alunge investirorii străini, să izgonească populația spre state cu stabilitate economică și financiară, arătându-și astfel disprețul față de viitorul României!