Mesajul președintelui Klaus Iohannis a ajuns astăzi și în comuna Gilău!

PPEAm răspuns invitației colegului meu Gelu Topan, consilier local și președinte al PNL Gilău, de a fi prezent astăzi în comuna Gilău pentru a sta de vorbă cu cetățenii despre alegerile prezidențiale din 10 noiembrie și despre candidatura președintelui Klaus Iohannis.

Din păcate, Gilăul este condus de peste 18 ani de un primar PSD, candidatului nostru, Gelu Topan, lipsindu-i doar 27 de voturi la alegerile locale din 2016, pentru a ajunge în poziția de primar.
Deși se află în zona metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, această comună parcă este uitată de Dumnezeu, fiind un exemplu viu al incapacității PSD de a genera bunăstare și prosperitate iar aceste lucruri mi-au fost confirmare și de cetățenii cu care am stat de vorbă. Este de apreciat însă echipa extrem de puternică a PNL Gilău și determinarea lor pentru a aduce o schimbare în această comunitate.
Sunt convins însă că victoria înregistrată de PNL la alegerile europarlamentare va fi continuată și cu victoria președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale iar anul viitor, cu ocazia alegerilor locale, organizația PNL Gilău va da viitorul primar al acestei comune, în persoana tânărului Gelu Topan și echipei liberale.