Pachetul de redresare al UE, stadiul negocierilor viitoarei relații UE-Marea Britanie, în dezbaterea Parlamentului European!

PPEAstăzi voi participa prin sistemul de videoconferință la ședința Grupului PPE din Parlamentul European, la ședința plenară dar și la ședința Grupului PPE din Comisia de Agricultură și Dezvoltare Rurală.

În cadrul ședinței Grupului PPE din Parlamentul European, vom discuta despre:
↗️ Pachetul de redresare al UE
↗️ Pachetul propus de Comisia Europeană privind Turismul și Transport în 2020 și în viitor
↗️ Conferința despre viitorul Europei
De asemenea, în cadrul ședinței, vom avea un schimb de opinii cu domnul Michel Barnier, negociatorul șef al UE, privind situația negocierilor UE-Marea Britanie privind relația viitoare și strategia Grupului PPE privind negocierile.
În cadrul ședinței plenare, reprezentanții Comisiei și ai Consiliului vor dezbate cu membrii Parlamentului European cu privire la pachetul de redresare al UE.
În cadrul ședinței Grupului PPE din Comisia de Agricultură și Dezvoltare Rurală, dezbaterile se vor axa pe reforma Politicii Agricole Comune.
Vă voi reda discuţiile şi dezbaterile care vor avea loc în cadrul şedinţelor la care voi participa însă până atunci, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, vă stau la dispoziţie pentru a vă răspunde.