Piața volantă din Cluj-Napoca, o platformă în cadrul căreia zeci de producători locali au oportunitatea de a-și comercializa marfa!

PPEPiața volantă din Cluj-Napoca, o platformă în cadrul căreia zeci de producători locali au oportunitatea de a-și comercializa marfa iar cetățenii au garanția că produsele cumpărate sunt autentice și mult mai sănătoase decât cele din supermarketuri!

Alături de colegii mei, Maria Forna, președintele TNL Cluj, Gelu Topan, președinte PNL Gilău, Ovidiu Florian, consilier local Cluj-Napoca, Diana Chiș, secretar general adjunct TNL Cluj, George Micle și colegii liberali, am vizitat astăzi piața volantă de pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Această piață se desfășoară în fiecare zi de sâmbătă și este o platformă în cadrul căreia zeci de producători locali au oportunitatea de a-și comercializa marfa iar cetățenii au garanția că produsele cumpărate sunt autentice și mult mai sănătoase decât cele din comerț.
Astfel de piețe pun în evidență avantajele consumului de produse românești, care nu sunt puține: sprijinirea producătorilor locali, susținerea locurilor de muncă pe care aceștia le creează, impactul semnificativ asupra economiei locale pe care le produc prin plata taxelor. De asemenea, prin cumpărarea produselor tradiționale, cetățenii își pot manifesta patriotismul local și pot perpetua tradiția prin consumul din imediata lor apropiere. Produsele românești sunt autentice, naturale și indiscutabil mai proaspete decât cele de import. Ele au la bază un mod de producție mult mai ecologic, bazat mai puțin pe îngrășămintele chimice și mai mult pe agricultura tradițională.
Felicit primăria Cluj-Napoca pentru că oferă producătorilor locali o alternativă excelentă de a-și comercializa marfa, îi felicit pe comercianți pentru munca lor de peste an a căror roade se văd acum dar și pentru nivelul calitativ ridicat al produselor lor.
Le mulțumesc de asemenea cetățenilor pentru sprijinul arătat PNL și președintelui Klaus Iohannis.