PNL Cluj susține cu toată forța candidatura președintelui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat!

PPEAstăzi a avut loc ședința structurii județene a PNL Cluj, în cadrul căreia, alături de colegii mei, am discutat despre următoarele activități de campanie pe care le vom organiza la nivelul județului Cluj.

Le-am transmis colegilor mei faptul că alegerea Președintelui Klaus Iohannis, pentru al doilea mandat, este soluția pentru a face posibilă Guvernarea PNL, o guvernare responsabilă, care să repare toate stricăciunile făcute de PSD și să repună România pe direcția corectă de dezvoltare care să aducă beneficii pentru toți românii.
Este în interesul fiecărui român ca Președintele Klaus Iohannis să câștige alegerile prezidențiale, pentru că doar Președintele Klaus Iohannis este temelia pe care se poate construi România normală. Klaus Iohannis este garanția unei dezvoltări normale a României și a unui parcurs euro-atlantic pentru România.
Klaus Iohannis este liderul român cel mai respectat, cel mai apreciat, care are cea mai mare capacitate de a influența deciziile pe plan internațional și pe plan european. Este un om care întotdeauna a făcut cinste fiecăruia dintre noi oriunde ne-a reprezentat.
Klaus Iohannis are puterea de a uni tot ceea ce este bun și sănătos în societatea românească pentru a construi România pe care o merită fiecare român.
Are statura, credibilitatea, respectul și atitudinea potrivite pentru un șef de stat. Este un om politic echilibrat, care respectă valorile, legea și ordinea constituțională.
Le mulțumesc colegilor pentru implicare și sunt convins că în 10 și 24 noiembrie, Clujul va contribui decisiv la victoria președintelui Klaus Iohannis.