Președintele Klaus Iohannis este singurul lider care are capacitatea de a-i aduce alături de domnia sa pe toți cetățenii onești !

PPEPreședintele Klaus Iohannis este singurul lider care are capacitatea de a-i aduce alături de domnia sa pe toți cetățenii onești pentru a construi România normală!

Alături de primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de viceprimarul Dan Tarcea, de secretarul general al PNL Cluj, Mircea Abrudean, de colegii Ion Pantelimon, Valentina Cocan și echipa liberală, am stat astăzi de vorbă cu cetățenii din cartierul Gheorgheni, legat de viziunea pe care o propune președintele Klaus Iohannis, aceea de a construi împreună România normală.

După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale, economic, social, politic și instituțional, este timpul să aducem împreună normalitatea în România, alături de președintele Klaus Iohannis.
Doar uniți vom depăși, în sfârșit, toate etapele de tranziție ale perioadei post-decembriste și vom începe dezvoltarea autentică a României.
Prin votul cetățenilor, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generații de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate.