Rovana Plumb incompatibilă!

PPERovana Plumb, incompatibilă moral și profesional cu funcția de comisar european, iar doamna Dăncilă trebuie să facă urgent altă propunere înainte ca România să sufere o înfrângere usturătoare!

Guvernul PSD trebuie să retragă de îndată candidatura Rovanei Plumb înainte ca aceasta să fie respinsă prin votul comisiilor de specialitate din Parlamentul European. Doamna Dăncilă trebuie să iasă din logica de partid și să vină cu propuneri serioase, care să treacă de furcile caudine impuse de o astfel de procedură a selecției comisarilor europeni! Rovana Plumb și-a demonstrat incompetența și incapacitatea în ceea ce înseamnă gestionarea fondurilor europene, refuzând dreptul românilor la bunăstare și progres. Nu doar o dată, au fost exprimate îngrijorări serioase de către oficiali de la Bruxelles care s-au întrebat, pe bună dreptate, de ce țara noastră nu are capacitatea de a depune eforturi astfel încât să nu mai existe întârzieri majore și să pierdem fonduri importante în domenii cheie.

Rovana Plumb, cea care a îngropat România în subdezvoltare și sărăcie, pe durata mandatului de ministru al fondurilor europene, este incompatibilă cu poziția de comisar european. Este greu de explicat cum cineva care s-a ocupat exact de domeniul absorbției fondurilor europene, iar în timpul mandatului domniei sale, România a fost la coada clasamentului european în ceea ce accesarea fondurilor europene, să fie propusă într-o poziție atât de importantă.

Solicit public prim-ministrului Dăncilă să facă o altă propunere pentru această poziție, care să respecte criteriile de integritate și profesionalism agreate la nivel european, în condițiile în care actuala nominalizare are toate șansele să fie respinsă în Parlamentul European!