Schimb de opinii cu vicepreședintele CE Frans Timmermans și cu Comisarul European pentru Justiție, Didier Reynders!

PPEAstăzi, voi participa la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte sunt, precum și la ședința Comisiei de Afaceri Juridice din Parlamentul European.

În cadrul ședinței Comisiei AGRI, vom avea un schimb de opinii cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, responsabil pentru Acordul Verde, pe marginea impactului pandemiei de COVID-19 asupra sectorului agricol.

Ordinea de zi a reuniunii Comisiei JURI include supunerea la vot a propunerii cu privire la negocierile pentru un nou parteneriat cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlanda de Nord. De asemenea, vom avea un schimb de opinii cu Didier Reynders, Comisar European pentru Justiție, pe marginea situației curente determinate de pandemia COVID-19 și consecințele sale.

Nu în ultimul rând, vom analiza propunerea de raport referitoare la Actul privind serviciile digitale: adaptarea regulilor de drept comercial și civil pentru entitățile comerciale care operează online. Vă voi reda discuţiile şi dezbaterile care vor avea loc în cadrul şedinţelor la care voi participa însă până atunci, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, vă stau la dispoziţie pentru a vă răspunde.