Scumpirile din ultima vreme fac ca aerul din România să fie din ce în ce mai greu respirabil!

PPERomânia se află sub cod roșu de scumpiri. Deși Guvernul PSD-ALDE se laudă cu o creștere economică spectaculoasă, scumpirile la alimente și la utilități îi împovărează din ce în ce mai tare pe români.

Comparativ cu luna iunie 2018, în luna iunie 2019 s-au înregistrat scumpiri cu 5% la alimente, cu aproape 3% la produsele nealimentare și cu 4,2% la servicii. Astfel, cele mai mari creșteri s-au înregistrat la cartofi, cu 37,3%, la legume cu 14%, la fructe cu 15%, la combustibil cu 4,6%. 

Guvernarea PSD-ALDE scufundă România și la propriu și la figurat. Realitățile înconjurătoare sunt sumbre. Tot mai multe scumpiri de prețuri la carburanți și utilități, incertitudinea zilei de mâine, minciuni incoerență și lipsa investițiilor în infrastructura de orice fel, incapacitatea de absorbție a fondurilor europene, toate acestea vor genera probabil o criză economică profundă. Deși în campania electorală și nu numai, au promis românilor prosperitate, stabilitate și o viață mai bună, ceea ce vedem în jurul noștru este cu totul altceva.

Mai mult, Guvernul PSD-ALDE distruge încet și sistematic viitorul copiilor copiilor noștri, prin îndatorarea excesivă pe care o realizează în ultima perioadă, fără a prezenta public pe ce anume vor fi cheltuiți banii. Din păcate, guvernarea PSD-ALDE nu a înțeles mesajul ferm, transmis în 26 mai și anume că românii vor o schimbare de direcție și nu să se meargă “cu capul în zid”.
Complexitatea vieții politice și la nivel european acolo unde, din păcate, nu întotdeauna lucrurile sunt așa cum ar trebui, ne obligă, o dată în plus, să fim responsabili cu viețile cetățenilor și cu viitorul lor. Iar stânga socialistă și-a atins limitele.
În aceste condiții, lucrurile devin evidente că doar PNL și președintele României, domnul Klaus Iohanis, pot salva România!