Ultima zi de înscriere în programul #DiscoverEU,

PPEUltima zi de înscriere în programul #DiscoverEU, pentru șansa de a câștiga tichete de călătorie în Uniunea Europeană !

Vrei să călătorești gratuit prin Europa? Participă la noua rundă DiscoverEU! DiscoverEU este o inițiativă a Uniunii Europene care îți dă posibilitatea de a descoperi Europa prin intermediul unor experiențe inedite. Călătorind în special cu trenul (există și excepții pentru a permite participarea tinerilor care locuiesc pe insule sau în zone îndepărtate), vei putea admira varietatea nesfârșită a peisajelor și orașelor europene. Tinerii interesați au la dispoziție două runde de înscrieri în fiecare an. Solicitanții selectați vor primi un permis de călătorie. De la lansarea DiscoverEU, în iunie 2018, aproape 50.000 de tineri au primit permise de călătorie. Din România, aproape 2.000 de tineri au primit permise de călătorie.

Am speranța ca în urma acestor tipuri de inițiative, fiecare cetățean al Uniunii Europene să fie mai puternic conectat la tot ce se întâmplă pe continentul nostru, iar atunci când este întrebat de unde provine, să răspundă că este în primul rând european, iar apoi să menționeze țara de origine. Fiecare dintre noi suntem cetățeni europeni și trebuie să ne cunoaștem mai bine cultura, valorile, principiile de viață pentru a putea rămâne mereu uniți în diversitate!

Află mai multe informații despre înscrierea în program aici  http://bit.ly/2rmEbCe