Votul este forța fiecărui cetățean! Votează pentru o Românie normală! Votează Klaus Iohannis președinte!

PPEAlături de peste 350 de colegi din PNL Cluj, am fost prezenți astăzi, în ultima zi de campanie electorală din turul 2 al alegerilor prezidențiale, pe străzile din Municipiul Cluj-Napoca.

Alegerea Președintelui Klaus Iohannis, pentru al doilea mandat, este soluția pentru a face posibilă o Guvernare eficientă a PNL, o guvernare responsabilă, care să repare toate stricăciunile făcute de PSD și să repună România pe direcția corectă de dezvoltare care să aducă beneficii pentru toți românii.
Este în interesul fiecărui român ca Președintele Klaus Iohannis să câștige alegerile prezidențiale, pentru că doar Președintele Klaus Iohannis este temelia pe care se poate construi România normală. Klaus Iohannis este garanția unei dezvoltări normale a României și a unui parcurs euro-atlantic pentru România.
Klaus Iohannis este liderul român cel mai respectat, cel mai apreciat, care are cea mai mare capacitate de a influența deciziile pe plan internațional și pe plan european. Este un om care întotdeauna a făcut cinste fiecăruia dintre noi oriunde ne-a reprezentat.
Klaus Iohannis are puterea de a uni tot ceea ce este bun și sănătos în societatea românească pentru a construi România pe care o merită fiecare român.
Are statura, credibilitatea, respectul și atitudinea potrivite pentru un șef de stat. Este un om politic echilibrat, care respectă valorile, legea și ordinea constituțională.
Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Cluj pentru implicarea din campania electorală și sunt convins că și în 24 noiembrie, Clujul va contribui decisiv la victoria președintelui Klaus Iohannis.