Fonduri UE în valoare de sute de milioane de euro stau necheltuite la Bruxelles, în timp ce Guvernul PSD-ALDE intenționează să construiască autostrăzi din fonduri de la bugetul de stat!

PPEDecizia Guvernului de a renunța la procedura de a construi autostrada Comarnic-Brașov prin Parteneriatul Public-Privat și de a o realiza din fonduri bugetare reprezintă un dezastru pentru România. Coaliția PSD-ALDE are probleme grave cu resursa umană. Altfel, nu putem înțelege de ce ministerul Transporturilor este încă condus de o persoană care nu a fost în stare să își treacă nici măcar 1 km de autostradă în palmaresul de ministru. Ministrul Răzvan Cuc este în mod evident expresia incompetenței Guvernului PSD-ALDE și unul dintre responsabilii blocajului dezvoltării infrastructurii de transport din România.

Menținerea lui Cuc la Transporturi oglindeşte incapacitatea administrativă a doamnei Dăncilă și a actualului Guvern, un Guvern fără viziune, preocupat doar de măsuri populiste, lăsând infrastructura de transport în voia sorții.
Toată lumea cunoaște acest punct nevralgic și anume lipsa infrastructurii din România însă Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu nu fac nimic în acest sens. Ba mai mult, Guvernul incompetent obligă românii să circule pe drumuri vechi, petecite sau, mai rău, din pământ, îndepărtând în acest fel investitorii din țară și arătând, încă o dată, că nu suntem în stare să punem accent pe adevăratele proiecte de interes național care se pot realiza inclusiv cu ajutorul fondurilor europene.
Bulgaria sau Ungaria sunt doar două exemple de state ale UE care an de an inaugurează sute de km de autostradă realizate prin fonduri europene însă Guvernul PSD-ALDE se scaldă în incompetență și tăie panglici la câțiva metri de autostradă din bani publici, care se surpă imediat după inaugurare.
Rușine, PSD și ALDE pentru că propovăduiți la nesfârșit incompetența și interesele de grup.