La mulți ani, Cluj! La mulți ani, România!

PPEAlături de colegii mei din Partidul Național Liberal Cluj, am participat astăzi la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, luând parte la ceremonia de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Voievodului Mihai Viteazu, la slujba Te-Deum din Catedrala Mitropolitană și la parada militară din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Această zi istorică importantă trebuie să reprezinte și un prilej de reflecție. Împreună trebuie să croim acel drum al unei Românii unite care să pornească de la realizări concrete şi care să-și facă vocea auzită în continuare pe plan european și internațional.
Românii au demonstrat atât în trecutul îndepărat, cât și în cel foarte apropiat că știu să lupte pentru o Românie dezvoltată, pentru o Românie în care fiecare cetățean se simte respectat și apreciat, pentru o Românie care oferă copiilor o educație de înaltă calitate, pentru o Românie în care ne bucurăm de un sistem medical sigur, pentru o Românie în care accesul la sănătate, infrastructură rutieră modernă reprezintă o normalitate și nu un lux, pentru o Românie verticală, o Românie condusă de oameni onești, integri, pentru o Românie unită și normală.
Uniți „în gând și simțire“ vom avea țara pe care înaintașii noștri și-au dorit-o pentru noi, iar pe care noi dorim să o lăsăm pentru copiii copiilor noștri! La mulți ani, România!