Viitorul sectorului agricol european, în dezbaterea Comisiei de Agricultură a PE cu Comisarul Phil Hogan!

PPEÎn această săptămână sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la ședința Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală și la ședința Comisiei de Dezvoltare Regională.

Ordinea de zi a ședinței Comisiei de Agricultură cuprinde un schimb de opinii cu Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, domnul Phil Hogan, precum și examinarea proiectului de aviz privind bugetul general al Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2020. De asemenea, în cadrul reuniunii vor fi aleși 2 vicepreședinți, care vor completa biroul comisiei.
În cadrul ședinței Comisiei de Dezvoltare Regională vom avea un schimb de opinii cu ministrul economiei, doamna Katri Kulmuni, președinte în exercițiu al Consiliului, cu privire la prioritățile Președinției finlandeze a Consiliului UE, precum și examinarea proiectului de aviz privind bugetul general al Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2020. Și în cadrul acestei reuniuni va avea loc alegerea unui vicepreședinte, care va completa biroul comisiei.
Vă voi reda discuțiile din cadrul acestor ședințe însă, până atunci, dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde.